​RING I DAG FOR ET GODT TILBUD på ​49 21 42 16​​​

Kontaktlinser​

​Vi har stor erfaring med tilpasning af alle typer bløde linser. Kniber det med at læse, kom ind og hør om vores flerstyrkelinser.

Kan jeg bruge Kontaktlinser?

​Kontaktlinser giver mange fordele, her er nogle af dem:

Kontaktlinser er usynlige. Ingen vil opdage at du har fået "briller". Kontaktlinser giver et uindskrænket synsfelt. Du får ingen blinde vinkler. Der ingen "luft" mellem øje og linse. Derfor får du størrelsesmæssigt En helt nøjagtig gengivelse af det du ser. Det er både nemt og billigt når du skal skifte til linse med en ny styrke. Kontaktlinser genere ikke, når du dyrker sport. Kontaktlinser dugger ikke. Kontaktlinser er ikke i vejen når du skal Lægge make-up. Du får ikke "brilleøjne".

Du behøver ikke investere i solbriller med styrke. Det er både nemt og billigt At prøve kontaktlinser. Der er visse situationer Hvor man ikke bør bruge sine kontaktlinser. Derfor er det altid en god ide At have et par briller i reserve. Det er bedst at undgå at bruge kontaktlinser, når man er syg eventuelle infektioner kan sprede sig til øjet. Man bør heller ikke bruge linser, når man i længere tid opholder sig i meget tørre eller støvede rum.

Kom ind og hør om flerstyrkelinser med læsefelt, som vi har stor erfaring med.

FIRMAINFORMATIONER

​Profil Optik Helsingør / Stjerneoptik

Stjernegade 12
3000 Helsingør

KONTAKTINFORMATIONER

Telefon: 49 21 42 16

E-mail: helsingoer@profiloptik.dk

​CVR: 70478714​

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - torsdag​

10:00 - 17:30​

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

09:30 - 14:00